Home » Anunturi » Sesiune de informare European Research Council la UBB

Sesiune de informare European Research Council la UBB

Granturile European Research Council (ERC – https://erc.europa.eu/) reprezintă în mod informal „Nobelul” granturilor oferite de Comisia Europeană. În România, în toată istoria acestor granturi, au fost patru granturi câștigate și derulate în țară. Unul din aceste granturi se derulează în prezent la UBB (director conf. univ. dr. Alida Timar-Gabor – http://news.ubbcluj.ro/conf-univ-dr-alida-timar-gabor-facultatea-de-stiinta-si-ingineria-mediului/).

In acest context, Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERCEA), împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai, sub egida Institutul STAR-UBB, organizează o conferință de informare cu privire la oportunitățile de finanțare din cadrul ERC, finanțare focalizata pe cercetători/echipe de cercetare de excelență, pentru a realiza cercetări de frontieră.

Prezentarea va avea loc in Aula Magna a UBB (str. M. Kogălniceanu nr. 1), în data de 9 martie 2018 (ora 15:00) și va fi susținută de către doamna Beatrice Semzaconi și domnul Nicolas Sifakis, consilieri în cadrul ERCEA.